Zonnenberg Elektro

Over ons

Zonnenberg Elektro is gevestigd in Zeeland, Noord-Brabant en sinds 2011 actief in het aanleggen, aanpassen en onderhouden van elektrotechnische installaties voor bedrijven en particulieren. Wij komen niet alleen doen wat u vraagt maar wij denken al in een vroeg stadium met onze opdrachtgevers mee.

Onze werkzaamheden variƫren van kleine onderhoudswerkzaamheden en aanpassingen tot het compleet realiseren van de volledige elektrotechnische installatie van een nieuwbouw of een verbouwing voor zowel particulieren als bedrijven. Een extra specialisme is het realiseren van installaties in maneges, rijhallen en overige agrarische gebouwen.

Gert-Jan Zonnenberg is begonnen als leerling bij een grote installateur en daar in 10 jaar tijd doorgegroeid naar leidinggevend monteur. Op basis van deze brede ervaring denkt hij met opdrachtgevers mee in ontwerp, budget en planning. Zonnenberg Elektro levert maatwerk en vakmanschap op basis van een praktische en flexibele aanpak. Het leveren van kwaliteit staat daarbij altijd centraal.

Neem voor een nadere kennismaking of het aanvragen van een offerte gerust contact op.

Zonnenberg Elektro